Cześć,
Jakieś przemyślenia na temat 21-calowych kół w P2? Jaki rozmiar felgi przód i tył oraz ET?
Jakieś przemyślenia na temat 21-calowych kół w P2? Jaki rozmiar felgi przód i tył oraz ET?
Uważam, że to ET35, trzeba przejść obok ogromnego wybrzuszenia hamulców Brembo.21x9 z ET 45 będzie ok? (Zarówno z przodu, jak i z tyłu)
Czy ktoś próbował zmieścić 10-calową szerokość z tyłu?
Po prostu pamiętaj o przesunięciu. Kupiłem zestaw kół z ET50 i nie pasowałyby do hamulców. Moje koła 21 PP 20 mają ET38.Wszystko, co przeczytałem w Internecie, mówi 245/35/21 dookoła. Ale jestem również ciekaw. Zapytałem moją lokalną przestrzeń i jeszcze nie potwierdzili specyfikacji kół. Jestem bardzo zainteresowany, ponieważ muszę kupić zestaw zimowy i chcę przejść na 20" z 255/40.
Co MYŚLĘ, że nadchodzi w BST:
Przód: 20x8 et50
Tył: 20x9 et53
245/35 na obu.
Koła PP 20" obecnie w moim samochodzie mają stalowy kołpak centralny, który pasuje tylko do nich. Koła P1 są dostarczane z plastikowym kołpakiem, który ma mechanizm sprężynowy, aby zatrzasnąć je na miejscu. Jeśli chcesz felgi BST, VIVA Performance ma je w rozsądnej cenie. Nie udało mi się znaleźć 21-calowych felg z rynku wtórnego, które by mi się podobały.Zastanawiam się, czy kołpak centralny, który był dostarczany z oryginalnymi felgami P2, pasuje do kołpaka centralnego felg P1? Zamówiłem już opony, zdecydowałem się na Pirelli 245/35/21, tak jak w BST 270.
Próbuję teraz zdecydować się na felgi. Próbuję też znaleźć kogoś, kto dopasuje kolor czarnej listwy błotnika do koloru mojego samochodu, magnezu.
Gdzie kupiłeś swoje koła? Widziałem je na VIVA, ale chcę sprawdzić, czy są gdzieś tańsze.Mój pojedynczy transport koła ważył 46 funtów, odejmując podwójne kartonowe pudełko i gumowy krążek, który dostałem do podnoszenia samochodu, wciąż byłoby blisko 40 funtów. Podnosząc go, zauważyłem, że jest znacznie cięższy niż 20-calowe koła z pakietu Performance.
Dzięki za wskazówkę dotyczącą BC Forged, fajna strona internetowa i wiele kół z wieloma opcjami rozmiarów. Zapłaciłem już za 21-calowe koła P1. Mam nadzieję, że wkrótce będę miał zdjęcia.
Czy już się dowiedziałeś? @j.hautsaloCześć!
Jestem zainteresowany dopasowaniem felg Volvo Polestar XC60 do P2. 8,5x21" ET38 część 32243745
Czy ktoś zainstalował lub wypróbował te felgi na zaciskach Performance P2?
View attachment 24658