Polestar Forum banner

4.2.6 problem z pikselowymi reflektorami

954 views 6 replies 5 participants last post by  1Gp  
#1 ·
Czy ktoś jeszcze zauważył, że diody LED pikseli wydają się od czasu tej aktualizacji migać losowo? Miga światłami drogowymi i zdaje sobie sprawę, że są samochody w pobliżu, a następnie wraca do świateł mijania. Mignięcie trwa mniej niż sekundę i zdarza się sporadycznie. Nie miałem tego problemu przed tą aktualizacją, wcześniej działały naprawdę dobrze. Kolejna sprawa to to, że światła samochodu pozostają włączone, jeśli aktywuję klimatyzację postojową. Czy ktoś jeszcze tak ma? Zaczęło się od 4.2.5

#3 ·
Czy ktoś jeszcze zauważył, że diody LED pikseli migają losowo od czasu tej aktualizacji?
Migają światłami drogowymi i zdają sobie sprawę, że w pobliżu są samochody, i wracają do świateł mijania. Migotanie trwa krócej niż sekundę i zdarza się sporadycznie.
Nie miałem tego problemu przed tą aktualizacją, wcześniej działały naprawdę dobrze.
Jeszcze jedna sprawa: światła samochodu pozostają włączone, jeśli aktywuję klimatyzację postojową. Czy ktoś jeszcze tak ma? Zaczęło się od 4.2.5
Nie, światła pozostają włączone od zawsze... Narzekam na to w obsłudze klienta od dnia, w którym odebrałem samochód w listopadzie ubiegłego roku. Kiedy światła są ustawione na auto, światła do jazdy dziennej wyłączają się, gdy jest jasno na zewnątrz, ale nawet gdy jest ciemniej, wszystkie światła zewnętrzne pozostają włączone. Również gdy ustawienie świateł samochodu jest na Auto i aktywna jest funkcja Keep Climate, jeśli jest jasno na zewnątrz, gdy wysiadasz i światła do jazdy dziennej wyłączają się, ale gdy robi się ciemniej podczas parkowania, samochód włącza wszystkie światła. To głupie i Polestar wydaje się nie chcieć naprawić tego zachowania! Również wszystkie światła wewnętrzne pozostają włączone, a muzyka gra, gdy ustawisz samochód na Keep Climate.

#4 ·
Nie, światła przednie pozostają włączone od zawsze... Narzekam na to w obsłudze klienta od dnia, w którym odebrałem samochód w listopadzie ubiegłego roku. Gdy światła są ustawione na auto, światła do jazdy dziennej wyłączają się, gdy jest jasno na zewnątrz, ale nawet gdy jest ciemniej, wszystkie światła zewnętrzne pozostają włączone. Również gdy ustawienie świateł samochodu jest na Auto i aktywna jest funkcja Keep Climate, jeśli jest jasno na zewnątrz, gdy wychodzisz, a światła do jazdy dziennej wyłączają się, ale jeśli robi się ciemniej podczas parkowania, samochód włącza wszystkie światła. To głupie i Polestar najwyraźniej nie chce naprawić tego zachowania! Również wszystkie światła wewnętrzne pozostają włączone, a muzyka gra, gdy ustawisz samochód na Keep Climate
Wow, to źle zaimplementowana funkcja. Chyba nigdy wcześniej tego nie zauważyłem, ponieważ używałem jej, gdy było jasno na zewnątrz i nie zwracałem na to uwagi.
Dzięki za potwierdzenie!