Polestar Forum banner
201 - 220 of 235 Posts

Możesz sprawdzić tę mapę przed udaniem się do lokalizacji RAN. Wygląda na to, że ten w Forks, WA, jest tylko dla Riviana.

Bar Harbor, Maine

View attachment 37252

I korzystając ze stacji Rivian "Adventure Station", która szczerze mówiąc była najłatwiejszą i najbardziej niezawodną publiczną ładowarką DC, jakiej kiedykolwiek używałem. Bardzo proste podłączenie i płatność zbliżeniowa. Żadnych głupich aplikacji ani innych zbędnych kroków. I szybko wskoczyła na 200kW. I ładowanie wydawało się nie wahać, gdy inne samochody przyjeżdżały i odjeżdżały (bez podziału mocy).

View attachment 37253
Jaka była opłata $/kWh?

Image

Kamień kontra przednia szyba. Kamień wygrywa.

Obecnie trwa wymiana przedniej szyby. Ale dealer tutaj w LA miał jedną na stanie i przyjął ją do serwisu tego samego dnia. Jestem zaskoczony i pod wrażeniem poprawy jakości obsługi - przynajmniej tutaj w SoCal.

Poza tym nieszczęśliwym wypadkiem (nie z winy samochodu), Polestar 3 był doskonałym towarzyszem podróży.

Obecnie wymieniana jest przednia szyba. Ale dealer tutaj w LA miał jedną na stanie i wziął ją do serwisu tego samego dnia. Jestem zaskoczony i pod wrażeniem poprawy jakości usług - przynajmniej tutaj w SoCal.
To wspaniała wiadomość - czy korzystałeś z lokalizacji Los Angeles / Van Nuys, czy z lokalizacji South Coast / Costa Mesa?

To wspaniała wiadomość - czy korzystałeś z lokalizacji Los Angeles / Van Nuys, czy z lokalizacji South Coast / Costa Mesa?
LA. Mam doświadczenie z obydwoma, kiedy miałem 2. South Coast było wtedy o wiele lepszym doświadczeniem. Ale wydaje się, że LA się poprawiło.

201 - 220 of 235 Posts