Polestar Forum banner
21 - 40 of 205 Posts
Zamówiłem wtedy, za pośrednictwem mojego pracodawcy (i Leaseplan), i mam swój samochód od miesiąca! Również SMSR w kolorze Magnesium, ale z pakietami pilot i plus oraz standardowymi 19-calowymi kołami.

Coś zdecydowanie wydaje się nie tak.

Zamówienie pod koniec lutego, przewidywana dostawa we wrześniu. JSON mówi mi, że oczekiwana data dostawy to 17/08.
Zamówiłem 18 lutego, a JSON mówi, że "estimatedDeliveryDate" to "2023-09-14T00:00:00+00:00"

Ale strona internetowa mówi, że przewidywana dostawa jest w październiku 😅

Nic specjalnego, to samochód służbowy i podstawowy SMSR w magnezie, wnętrze z cynku z 20-calowymi felgami (ponieważ 19-calowe podobno powodowały opóźnienia!!!). Nie mam pojęcia, co się stało, a obsługa klienta za każdym razem mówi to samo...
To po prostu szalone. Moje zamówienie również było w magnezie z wnętrzem z cynku, które początkowo było opóźnione. Ale nawet wtedy zostało zbudowane i dostarczone w 7 miesięcy (co obejmowało zamknięcie fabryki i przezbrojenie). Może to wnętrze z cynku opóźnia zamówienia (może niewiele osób to zamawia, więc brakuje im tego materiału).

Zamówiłem swój egzemplarz 14 września 2022 roku i otrzymam go w maju (jeśli wszystko się uda). Prawdopodobnie będę miał jeden z ostatnich modeli 2023.

Naprawdę chciałbym model 2024 (z wyjątkiem osłony chłodnicy), ale byłbym bardzo zaskoczony, gdybym dostał model 2024. Nie sądzę, żeby już rozpoczęli ich produkcję.

Ale myślę, że model 2023 jest w porządku :) Ale naprawdę chciałem mieć reflektory Pixel...

Discussion starter · #29 ·
Zamówiłem swój 14 września 2022 i dostanę go w maju (jeśli wszystko się ułoży). Prawdopodobnie miałbym jeden z ostatnich modeli 2023.

Naprawdę chciałbym model 2024 (z wyjątkiem osłony chłodnicy), ale byłbym bardzo zaskoczony, gdybym dostał model 2024. Nie sądzę, żeby jeszcze rozpoczęli ich produkcję.

Ale myślę, że model 2023 jest w porządku :) Ale naprawdę chciałem mieć reflektory Pixel...
Cześć, jaki model zamówiłeś?

Konfigurator na rok 2024 dla Ameryki Północnej powinien być dostępny 1 maja.
Czy ktoś ma jakieś pomysły na temat czasu realizacji zamówienia od daty zamówienia do daty dostawy? Przeprowadzam się do USA pod koniec roku i chciałbym dostać model 2024 jak najbliżej terminu, w którym faktycznie wrócę. Oczywiście, zbliżenie się do tego terminu jest prawdopodobnie niemożliwe, ale mimo wszystko...

Cześć, zamówiłem pod koniec października 22, a dostawa jest w lipcu. Samochód został zbudowany w połowie marca 23. Zgaduję, że czeka na załadunek na statek. To samochód MY23.
Ja również zamówiłem pod koniec października zeszłego roku (SRSM). Moja szacowana dostawa to 20-07, ale nie mam numeru VIN ani daty produkcji. Jak lub kiedy uzyskałeś informacje o dacie produkcji w połowie marca?

Jeśli chcecie poznać realne czasy zamówienia, budowy i dostawy, mogę powiedzieć, że nasz samochód został zamówiony w maju, zbudowany w sierpniu i odebraliśmy go 1 grudnia w Szwecji.
Zatem wasz samochód zostanie zbudowany około 3-4 miesięcy przed tym, jak go otrzymacie, przynajmniej jeśli jesteście w Europie.
Samochód był w Szwecji około miesiąca zanim go dostaliśmy.

Zamówiłem również pod koniec października ubiegłego roku (SRSM). Moja szacowana dostawa to 20-07, ale nie mam numeru VIN ani daty produkcji. Jak lub kiedy uzyskałeś informacje o dacie produkcji w połowie marca?
Na stronie głównej jest pewien trik, dzięki któremu możesz zobaczyć kilka rzeczy.
Jest na ten temat ogromny wątek.

21 - 40 of 205 Posts