Cześć, czy ktoś wie, kiedy rozpocznie się produkcja MY24? Mój P2 (zamówiony 9 września 22 r.) ma być zbudowany pod koniec kwietnia... więc musi być blisko terminu odcięcia?
Jaka była Twoja oś czasu?Moje zamówienie było przez Leaseplan Uk (samochód służbowy) i wszystko po tej stronie wydawało się być w porządku i nie miało wpływu na czas dostawy.
Zamówione z Leaseplan na początku października ubiegłego roku - LRSM plus/pakiety pilot lite z 19-calowymi kołami. Dostarczone w połowie lutegoJaka była Twoja oś czasu?
Zamówiłem 18 lutego, a JSON mówi, że "estimatedDeliveryDate" to "2023-09-14T00:00:00+00:00"Zamówienie pod koniec lutego, przewidywana dostawa we wrześniu. JSON mówi mi, że oczekiwana data dostawy to 17/08.
To po prostu szalone. Moje zamówienie również było w magnezie z wnętrzem z cynku, które początkowo było opóźnione. Ale nawet wtedy zostało zbudowane i dostarczone w 7 miesięcy (co obejmowało zamknięcie fabryki i przezbrojenie). Może to wnętrze z cynku opóźnia zamówienia (może niewiele osób to zamawia, więc brakuje im tego materiału).Nic specjalnego, to samochód służbowy i podstawowy SMSR w magnezie, wnętrze z cynku z 20-calowymi felgami (ponieważ 19-calowe podobno powodowały opóźnienia!!!). Nie mam pojęcia, co się stało, a obsługa klienta za każdym razem mówi to samo...
Sądzę, że mieszkanie w Belgii w tym przypadku pomaga, ponieważ Zeebrugge znajduje się w BelgiiZamówiłem 18 lutego, a JSON mówi, że "estimatedDeliveryDate" to "2023-09-14T00:00:00+00:00".
Ale strona internetowa mówi, że przewidywana dostawa to październik 😅
Cześć, jaki model zamówiłeś?Zamówiłem swój 14 września 2022 i dostanę go w maju (jeśli wszystko się ułoży). Prawdopodobnie miałbym jeden z ostatnich modeli 2023.
Naprawdę chciałbym model 2024 (z wyjątkiem osłony chłodnicy), ale byłbym bardzo zaskoczony, gdybym dostał model 2024. Nie sądzę, żeby jeszcze rozpoczęli ich produkcję.
Ale myślę, że model 2023 jest w porządkuAle naprawdę chciałem mieć reflektory Pixel...
2023, to był ten, który mogłem wtedy zamówić.Cześć, jaki model zamówiłeś?
Przepraszam, miałem na myśli Model, jak w specyfikacji..2023, który mogłem wtedy zamówić.
Dual Motor, Pilot Lite, Plus z 19-calowymi kołami.Przepraszam, miałem na myśli Model, jak w specyfikacji..
Anulowałem moje zamówienie Performance 2023 po zobaczeniu dużych ulepszeń w stylizacji, nowych silnikach, nowych kołach Performance i lepszej wartości w odniesieniu do pakietów. Konfigurator 2024 dla Ameryki Północnej powinien być dostępny 1 maja.Kiedy można zamówić MY24 w USA?
Czy ktoś ma jakieś pomysły na temat czasu realizacji zamówienia od daty zamówienia do daty dostawy? Przeprowadzam się do USA pod koniec roku i chciałbym dostać model 2024 jak najbliżej terminu, w którym faktycznie wrócę. Oczywiście, zbliżenie się do tego terminu jest prawdopodobnie niemożliwe, ale mimo wszystko...Konfigurator na rok 2024 dla Ameryki Północnej powinien być dostępny 1 maja.
Ja również zamówiłem pod koniec października zeszłego roku (SRSM). Moja szacowana dostawa to 20-07, ale nie mam numeru VIN ani daty produkcji. Jak lub kiedy uzyskałeś informacje o dacie produkcji w połowie marca?Cześć, zamówiłem pod koniec października 22, a dostawa jest w lipcu. Samochód został zbudowany w połowie marca 23. Zgaduję, że czeka na załadunek na statek. To samochód MY23.
Na stronie głównej jest pewien trik, dzięki któremu możesz zobaczyć kilka rzeczy.Zamówiłem również pod koniec października ubiegłego roku (SRSM). Moja szacowana dostawa to 20-07, ale nie mam numeru VIN ani daty produkcji. Jak lub kiedy uzyskałeś informacje o dacie produkcji w połowie marca?
Skontaktowałem się z CS po dodaniu numeru VIN do strony internetowejZamówiłem również pod koniec października ubiegłego roku (SRSM). Moja szacowana dostawa to 20-07, ale nie mam numeru VIN ani daty produkcji. Jak lub kiedy uzyskałeś informacje o dacie produkcji w połowie marca?