Wygląda jak gówno. Założyłem to i natychmiast tego pożałowałem. Mój partner przyszedł mi powiedzieć, że ktoś przykleił białą karteczkę na przód mojego samochodu i teraz nie mogę tego odzobaczyć.
Tak, zgadzam się, że wygląda to trochę jak bezzębne. Na początku nie byłem pewien, ale umieściłem to w moim samochodzie. I również lubię naklejki na drzwiach bocznych. Działa dobrze i uważam, że jest to miła i subtelna lokalizacja.Mimo że niska rozdzielczość naklejki nie wydaje się zbyt zauważalna, dla mnie punktem jest to, że sprawia wrażenie taniej lub braku dbałości o szczegóły. Nie jest to dla mnie wielki problem, ale po prostu dziwne irytujące. No dalej, zróbcie te proste rzeczy dobrze. Mój jest Snow i jestem rozdarty, myślę, że wygląda dobrze i mniej rzuca się w oczy na jaśniejszych samochodach, ale wciąż trochę zębiście wyskakuje z grilla. Tylko na zdjęciach, które widziałem; Jeszcze nie zamówiłem mojego PU, ale prędzej czy później to zrobię.
Chciałbym zobaczyć coś nieco mniej kontrastowego wśród kostek grilla. Zastanawiam się, jak wyglądałoby coś takiego... średnio-ciemnoszary z białym napisem Polestar Engineered, ale linia je rozdzielająca byłaby czerwona. Przyciągnęłoby wzrok osoby patrzącej, nie wymagając uwagi przechodnia.
Tysiąc członków forum, tysiąc różnych opinii. Osobiście lubię naklejki na drzwi.W najgorszym przypadku uważam je za dziwaczne i nieinwazyjne, ale uważam, że są geekowsko-fajne i pasują do samochodu. W każdym razie cieszę się rozmowami tutaj i mam nadzieję, że zachowamy ten klimat bycia na wystawie samochodowej, gdzie przechodzi się obok setki pojazdów zmodyfikowanych lub pomalowanych w sposób, którego nigdy nie miałbyś w swoim garażu, ale możesz skinąć głową z szacunkiem dla facetów lub dziewczyn, którzy włożyli pracę w swoje prace z miłości.
Ale jeśli któryś z was bez ironii zawiesi kulki ciężarówki z tyłu swoich Polestarów, stracę panowanie nad sobą.
Musisz BARDZO uważnie przyjrzeć się samochodowi, aby w ogóle móc zobaczyć ten efekt. Rzędu 2-3" odległości. 99,9% ludzi nigdy tego nie zauważy, a 95% właścicieli również nie.Zamieściłem post w innym wątku. Prawdopodobnie zrezygnuję z mojego. Jeśli przyjrzysz się uważnie, to nie jest to świetna praca drukarska. Pikselowana czcionka, wygląda na to, że wypluli je z prędkością 150 dpi na taniej drukarce laserowej.
View attachment 20665
Prawdopodobnie nic nie opublikuję na forum FB, ale uwielbiam pomysł białych liter (wysoka rozdzielczość!) na północnym tle, które mógłbym umieścić na części w kolorze nadwozia pod grillem. Albo po prostu czarne tło z białymi literami na grillu. Znacznie mniej natrętne. Ostatecznie zostawię to w moim folderze razem z naklejkami na drzwi na wypadek, gdybym kiedykolwiek to sprzedał. Lubię być anonimowy.Osobiście uważam, że powinieneś prawdopodobnie opublikować swoje zdjęcie słabej jakości wydruku w grupie Polestar na Facebooku, ponieważ wydają się tam być dość responsywni. Jak na próbę bycia marką premium, to źle wygląda i jestem pewien, że sam mógłbym stworzyć coś lepszego za pomocą mojej drukarki 3D. Myślę też, że kolor nadwozia powinien być opcją; chciałbym, żeby odznaka osiągów była północna na moim północnym samochodzie z białymi literami... Myślę, że wyglądałoby to niesamowicie.
Po prostu myślę, że to zbyt zabawne... Chcemy carplay, chcemy carplay, och, implementacja jest do bani... Użyjemy google... Chcemy ulepszenia mocy, chcemy ulepszenia mocy, och, mała naklejka, którą mogę lub nie mogę przykleić do przedniego grilla, nie jest idealnie ostra według moich standardów...
Nie mogę się doczekać reakcji, gdy reflektory matrycowe zostaną aktywowane na rynku amerykańskim😇
![]()
Nie jestem pewien, czy cytowanie kierowcy F1, który rozbił się i zginął, jest przydatne w tym kontekście. Spoczywaj w pokoju Senna.
lubMax Verstappen said:Myślę, że można ulepszyć wszystko; nigdy nie jesteś doskonały.
Max Verstappen said:Jeśli zaczynasz w ten sposób wątpić w siebie, myśląc: "Czy jestem wystarczająco dobry?" - może jest powód, dla którego tak myślisz
Po prostu wszystko inneI on (Max) nigdy nie narzekał na ostrość naklejek na swoim samochodzie...
Przynajmniej jeździ czysto i jeździ, żeby wygrać, w przeciwieństwie do narzekania na innych kierowców przez cały czas. Aby być zwycięzcą, musisz mieć zwycięskie nastawienie i oczekiwać jak najlepszych wyników od siebie i swojego zespołu.Po prostu wszystko inne
Tak... Ale no weź.... Założę się, że gdzieś na swoim samochodzie ma zamontowaną swoją szczęśliwą maskotkę, plakietkę Polestar performance, aby zainspirować się do wygranej!Przynajmniej jeździ czysto i jeździ, żeby wygrać, w przeciwieństwie do narzekania na innych kierowców przez cały czas. Aby być zwycięzcą, musisz mieć zwycięskie nastawienie i oczekiwać jak najlepszych wyników od siebie i swojego zespołu.
czasami wątpliwe, ale hej, to twoja opinia, moja jest inna, kończy tę dyskusję.Przynajmniej jeździ czysto
Faktycznie bardzo poprawny miniony sezon, bardzo godny uwagi, biorąc pod uwagę nieobecność Lewisa. Ale tak, to trochę odbiega od tematu, ale to nie ja zacząłem rzucać cytatami z F1 😇czasami wątpliwe, ale hej, to twoja opinia, moja jest inna, kończy tę dyskusję.
Poprawiłem to dla ciebieFYI, Ham jest aroganckim dupkiemteż, więc nie faworyzuję żadnego obozu. Oba gówniane zespoły do współpracy jako wykonawca.
Oczywiście każdy ma swoje zdanie i chociaż szanuję Twoje, Max baby nie umywa się do Senny. Ten przejazd Tolemanem w deszczu w Monako w '84 był jednym z najlepszych przejazdów w F1 w historii, po prostu niesamowity. Tak, zginął w samochodzie F1, ale nie z własnej winy.Nie jestem pewien, czy cytowanie kierowcy F1, który uległ wypadkowi i zmarł, jest w tym kontekście przydatne. Spoczywaj w pokoju Senna.
I tak jestem bardziej fanem Maxa Verstappena
lub
Do czego to służy?wygląda jak gówno. Założyłem to i natychmiast tego pożałowałem. Mój partner przyszedł mi powiedzieć, że ktoś przykleił białą karteczkę na przód mojego samochodu i teraz nie mogę tego odzobaczyć.
View attachment 20662