Polestar Forum banner
61 - 80 of 147 Posts
Osobiście uważam, że powinieneś prawdopodobnie opublikować swoje zdjęcie słabej jakości wydruku w grupie Polestar na Facebooku, ponieważ wydają się tam być dość responsywni. Jak na próbę bycia marką premium, to źle wygląda i jestem pewien, że sam mógłbym stworzyć coś lepszego za pomocą mojej drukarki 3D. Myślę też, że kolor nadwozia powinien być opcją; chciałbym, żeby odznaka osiągów była północna na moim północnym samochodzie z białymi literami... Myślę, że wyglądałoby to niesamowicie.

Mimo że niska rozdzielczość naklejki nie wydaje się zbyt zauważalna, dla mnie punktem jest to, że sprawia wrażenie taniej lub braku dbałości o szczegóły. Nie jest to dla mnie wielki problem, ale po prostu dziwne irytujące. No dalej, zróbcie te proste rzeczy dobrze. Mój jest Snow i jestem rozdarty, myślę, że wygląda dobrze i mniej rzuca się w oczy na jaśniejszych samochodach, ale wciąż trochę zębiście wyskakuje z grilla. Tylko na zdjęciach, które widziałem; Jeszcze nie zamówiłem mojego PU, ale prędzej czy później to zrobię.

Chciałbym zobaczyć coś nieco mniej kontrastowego wśród kostek grilla. Zastanawiam się, jak wyglądałoby coś takiego... średnio-ciemnoszary z białym napisem Polestar Engineered, ale linia je rozdzielająca byłaby czerwona. Przyciągnęłoby wzrok osoby patrzącej, nie wymagając uwagi przechodnia.

Tysiąc członków forum, tysiąc różnych opinii. Osobiście lubię naklejki na drzwi. :cool: W najgorszym przypadku uważam je za dziwaczne i nieinwazyjne, ale uważam, że są geekowsko-fajne i pasują do samochodu. W każdym razie cieszę się rozmowami tutaj i mam nadzieję, że zachowamy ten klimat bycia na wystawie samochodowej, gdzie przechodzi się obok setki pojazdów zmodyfikowanych lub pomalowanych w sposób, którego nigdy nie miałbyś w swoim garażu, ale możesz skinąć głową z szacunkiem dla facetów lub dziewczyn, którzy włożyli pracę w swoje prace z miłości.

Ale jeśli któryś z was bez ironii zawiesi kulki ciężarówki z tyłu swoich Polestarów, stracę panowanie nad sobą.
Tak, zgadzam się, że wygląda to trochę jak bezzębne. Na początku nie byłem pewien, ale umieściłem to w moim samochodzie. I również lubię naklejki na drzwiach bocznych. Działa dobrze i uważam, że jest to miła i subtelna lokalizacja.

Image

Zamieściłem post w innym wątku. Prawdopodobnie zrezygnuję z mojego. Jeśli przyjrzysz się uważnie, to nie jest to świetna praca drukarska. Pikselowana czcionka, wygląda na to, że wypluli je z prędkością 150 dpi na taniej drukarce laserowej.

View attachment 20665
Musisz BARDZO uważnie przyjrzeć się samochodowi, aby w ogóle móc zobaczyć ten efekt. Rzędu 2-3" odległości. 99,9% ludzi nigdy tego nie zauważy, a 95% właścicieli również nie.

Osobiście uważam, że powinieneś prawdopodobnie opublikować swoje zdjęcie słabej jakości wydruku w grupie Polestar na Facebooku, ponieważ wydają się tam być dość responsywni. Jak na próbę bycia marką premium, to źle wygląda i jestem pewien, że sam mógłbym stworzyć coś lepszego za pomocą mojej drukarki 3D. Myślę też, że kolor nadwozia powinien być opcją; chciałbym, żeby odznaka osiągów była północna na moim północnym samochodzie z białymi literami... Myślę, że wyglądałoby to niesamowicie.
Prawdopodobnie nic nie opublikuję na forum FB, ale uwielbiam pomysł białych liter (wysoka rozdzielczość!) na północnym tle, które mógłbym umieścić na części w kolorze nadwozia pod grillem. Albo po prostu czarne tło z białymi literami na grillu. Znacznie mniej natrętne. Ostatecznie zostawię to w moim folderze razem z naklejkami na drzwi na wypadek, gdybym kiedykolwiek to sprzedał. Lubię być anonimowy. :)

Po prostu myślę, że to zbyt zabawne... Chcemy carplay, chcemy carplay, och, implementacja jest do bani... Użyjemy google... Chcemy ulepszenia mocy, chcemy ulepszenia mocy, och, mała naklejka, którą mogę lub nie mogę przykleić do przedniego grilla, nie jest idealnie ostra według moich standardów...

Nie mogę się doczekać reakcji, gdy reflektory matrycowe zostaną aktywowane na rynku amerykańskim :devilish: 😇 :ROFLMAO:
Image

Zadanie drukowania zdecydowanie wymaga pracy, ale szczerze mówiąc, na samochodzie wygląda dobrze, dopóki naprawdę się do niego nie zbliżysz. Naklejka nie jest płaska jak naklejki na drzwiach, to wypukła, plastikowa rzecz, która i tak trochę ją ukrywa.

To nie jest usprawiedliwienie - nie ma powodu, dla którego mieliby używać tak niskiej jakości druku - ale naprawdę tego nie zauważasz, gdy jest już na samochodzie. To, czy podoba ci się ogólny projekt, to inna kwestia, ale i tak będzie się różnić w zależności od osoby.

Nie jestem pewien, czy cytowanie kierowcy F1, który rozbił się i zginął, jest przydatne w tym kontekście. Spoczywaj w pokoju Senna.

I tak jestem bardziej fanem Maxa Verstappena :p

Max Verstappen said:
Myślę, że można ulepszyć wszystko; nigdy nie jesteś doskonały.
lub

Max Verstappen said:
Jeśli zaczynasz w ten sposób wątpić w siebie, myśląc: "Czy jestem wystarczająco dobry?" - może jest powód, dla którego tak myślisz

I on (Max) nigdy nie narzekał na ostrość naklejek na swoim samochodzie ...

• Haha
Reactions: Bl4ckD0g
Przynajmniej jeździ czysto i jeździ, żeby wygrać, w przeciwieństwie do narzekania na innych kierowców przez cały czas. Aby być zwycięzcą, musisz mieć zwycięskie nastawienie i oczekiwać jak najlepszych wyników od siebie i swojego zespołu.
Tak... Ale no weź.... Założę się, że gdzieś na swoim samochodzie ma zamontowaną swoją szczęśliwą maskotkę, plakietkę Polestar performance, aby zainspirować się do wygranej!

czasami wątpliwe, ale hej, to twoja opinia, moja jest inna, kończy tę dyskusję.
Faktycznie bardzo poprawny miniony sezon, bardzo godny uwagi, biorąc pod uwagę nieobecność Lewisa. Ale tak, to trochę odbiega od tematu, ale to nie ja zacząłem rzucać cytatami z F1 😇

FYI, Ham jest aroganckim dupkiem też, więc nie faworyzuję żadnego obozu. Oba gówniane zespoły do współpracy jako wykonawca.
Poprawiłem to dla ciebie :p

Nie mam pojęcia, jak to jest pracować jako wykonawca, myślę, że każda firma ma dobre i złe doświadczenia. Mój samochód ma zielony kolor Aston Martin, jak widać powyżej.

Nie jestem pewien, czy cytowanie kierowcy F1, który uległ wypadkowi i zmarł, jest w tym kontekście przydatne. Spoczywaj w pokoju Senna.

I tak jestem bardziej fanem Maxa Verstappena :p

lub
Oczywiście każdy ma swoje zdanie i chociaż szanuję Twoje, Max baby nie umywa się do Senny. Ten przejazd Tolemanem w deszczu w Monako w '84 był jednym z najlepszych przejazdów w F1 w historii, po prostu niesamowity. Tak, zginął w samochodzie F1, ale nie z własnej winy.

Mam kumpla, który robi niestandardowy winyl. I zamierzam wysłać mu te zdjęcia. Zobaczmy, czy może stworzyć niestandardowy obrazek jak ten. Chciałbym też, żeby ktoś zrobił coś takiego na plastiku. P z statem jako + to miły akcent. Niebieski to również dobry kolor akcentu. Wykonane w wymiarach naklejki dołączonej do tuningu wydajności. Albo po prostu trochę większe.

W końcu dostałem swój - no dalej, kto przykłada twarz prosto do swojego grilla? Musiałem włączyć w telefonie tryb makro, żeby zobaczyć rozmycie na krawędzi. Z odległości 1+ stopy wygląda dobrze i mam dobry wzrok. Mój problem polega na tym, że wysłali mi naklejki boczne "Mid-Gray", mimo że na mojej fakturze widnieje Light Gray. Teraz jest ciemny napis na ciemnym samochodzie, będzie niewidoczny. Ktoś chce się wymienić? lol

Zgadzam się z @styx66. Właśnie dostałem naklejki i natychmiast je otworzyłem, żeby zobaczyć, o co chodzi. Jest to nie tylko niezauważalne gołym okiem, ale jestem przekonany, że to nawet nie problem z jakością druku.

Niewyraźność widoczna w ekstremalnym zbliżeniu wynika z załamania światła na teksturowanej powierzchni żywicznej osłony. Aby to potwierdzić, zrobiłem dwa zdjęcia makro z różnych kątów i niedoskonałości się różnią.

Trudno mi uwierzyć, że ktokolwiek naprawdę uważa to za wizualnie zauważalne, chyba że ich naklejki są o wiele gorsze niż moje.

61 - 80 of 147 Posts