Mój Polestar przyjeżdża w październiku i próbuję zaplanować moją sytuację z kołami/oponami. Przyjeżdża z oponami letnimi, więc prawdopodobnie będę chciał przejść na zimowe od razu (klimat Pensylwanii dla odniesienia). Nigdy wcześniej nie miałem samochodu z oponami letnimi/zimowymi, tylko całorocznymi, więc nie mam pojęcia, gdzie szukać, żeby kupić felgi. Wydaje się, że każda strona internetowa z felgami, na którą patrzę, mówi, że nie ma żadnych dla Polestar 2, pomimo tego, że ludzie w tym wątku wyraźnie mają wiele opcji dla felg z rynku wtórnego.
Czy jest jakaś konkretna strona internetowa, na której powinienem szukać, żeby kupić? Ponadto, jeśli ktoś mógłby wyjaśnić, które z pomiarów rozmiaru muszą być dokładne (8Jx19"xET50 z przodu i 9Jx19"xET53 z tyłu), a które nie, to bardzo by pomogło. Wydaje się, że ludzie odnoszą sukcesy z przesunięciami od 35 do 50, ale osobiście nie rozumiem, jak to faktycznie wpływa na osiągi samochodu. Staram się nie wydawać więcej, niż muszę (idealnie poniżej 2,5 tys. dolarów na opony i felgi), ponieważ chcę tylko felgi, które mogą działać z oponami zimowymi i nie wyglądają brzydko. Z góry dziękuję!