Polestar Forum banner

(rozwiązano) Tidal zniknął w Sklepie Play

Tags
tidal
2.5K views 7 replies 5 participants last post by  stefh  
#1 ·
Otrzymałem błąd w aplikacji, że nie można jej używać. Zdecydowałem się odinstalować i ponownie zainstalować. Ale Tidal nie jest już dostępny w Sklepie Play... Czy ktoś ma jakieś informacje? Poważnie wkurzony, ponieważ był to jeden z powodów, dla których kupiłem samochód, ponieważ nie chcę streamować z telefonu. Teraz modlę się, żeby wróciło. Ale dla wielu firm rozwój AAOS nie jest naprawdę opłacalny, ponieważ nie jest wart zwrotu z inwestycji.

#2 ·
Wystąpił błąd w aplikacji, który uniemożliwiał jej używanie. Postanowiłem odinstalować i zainstalować ponownie. Ale Tidal nie jest już dostępny w Sklepie Play...

Czy ktoś ma jakieś informacje?

Serio wkurzony, ponieważ był to jeden z powodów, dla których kupiłem samochód, ponieważ nie chcę streamować z telefonu.

Teraz modlę się, żeby wróciło. Ale dla wielu firm rozwój ich AAOS nie jest naprawdę wykonalny, ponieważ nie jest wart zwrotu z inwestycji.
Nadal pokazuje w Sklepie Play jako dostępne do zainstalowania na telefonie i w samochodzie

#6 ·
Dlaczego niechęć do streamowania z telefonu?
Wyobrażam sobie, że @stefh nie lubi płacić opłat za wykorzystanie danych za usługę przesyłania strumieniowego i wolałby, żeby Polestar zapewnił ją za darmo. Cała ta darmowa łączność w końcu się kończy (~3 lata), więc może nie powinniśmy zbytnio uzależniać się od (lub prosić o więcej) aplikacji samochodowych o dużym zużyciu danych.