Polestar Forum banner
21 - 40 of 81 Posts
Discussion starter · #31 ·
OK... Kości dotarły, jak tylko skonfiguruję Vdash, dam znać.
Dwie rzeczy... czy ktoś ma coś konkretnego, na co chciałby, żebym zwrócił uwagę?
I druga..... trochę odbiegając od tematu, ale dlaczego niektórzy producenci samochodów są takimi świniami?
Mercedes nie umieszcza bagnetu w automatycznej skrzyni biegów do płynu przekładniowego??? więc jeśli chcesz go wymienić, lepiej kupić na eBayu.
Teraz dowiaduję się, że Volvo nie umieszcza bagnetu oleju silnikowego w wielu samochodach????? i nie można go kupić??? WTF
O mój Boże... to naprawdę tworzy miejsca pracy dla chłopców.
Dzięki Bogu nie mamy ropy... uśmiecha się

OK... Kości dotarły, jak tylko skonfiguruję Vdash, dam znać
Dwie rzeczy... czy ktoś ma konkretną rzecz, na którą chciałby, żebym zwrócił uwagę?
I druga..... trochę odbiegając od tematu, ale dlaczego niektórzy producenci samochodów są takimi świniami?
Mercedes nie umieszcza bagnetu w automatycznej skrzyni biegów do płynu przekładniowego??? więc jeśli chcesz go wymienić, lepiej kupić jeden z eBay
Teraz dowiaduję się, że Volvo nie umieszcza bagnetu oleju silnikowego w wielu samochodach????? i nie można go kupić??? WTF
Mój Boże... to naprawdę tworzy miejsca pracy dla chłopców
Dzięki Bogu nie mamy oleju... uśmiechy
Ciekawi mnie, czy pokazuje, kiedy i ile energii jest zużywanej do ogrzewania/chłodzenia akumulatora i jaka jest temperatura akumulatora

Discussion starter · #33 ·
Ciekawi mnie, czy pokazuje, kiedy i ile energii jest zużywanej do ogrzewania/chłodzenia akumulatora oraz jaka jest temperatura akumulatora
Sprawdzę... ale myślę, że tak będzie;;;

Czy ktoś ma coś konkretnego, na co chciałby, żebym spojrzał?
Ciekawi mnie, czy samochód można zakodować na inny region. Konkretnie, czy moglibyśmy aktywować reflektory pikselowe w Ameryce Północnej.

Udało mi się wykonać podobne kodowanie w moim i3, aby włączyć Traffic Jam Assist, który w przeciwnym razie nie był dostępny w pojazdach północnoamerykańskich.

Dzięki za bycie pionierem!

Ciekawi mnie, czy samochód można zakodować na inny region. Dokładniej, czy moglibyśmy aktywować reflektory pikselowe w Ameryce Północnej.

Udało mi się dokonać podobnego kodowania w moim i3, aby włączyć Traffic Jam Assist, który w przeciwnym razie nie był dostępny w pojazdach północnoamerykańskich.

Dzięki za bycie pionierem!
Uważaj na zmianę regionu w tym samochodzie. Biorąc pod uwagę, że aktualizuje się przez OTA, może to poważnie zepsuć to lub łączność LTE, lub jedno i drugie.

Discussion starter · #36 ·
Uważaj, zmieniając region w tym samochodzie. Biorąc pod uwagę, że aktualizuje się przez OTA, może to całkowicie zepsuć łączność LTE lub obie.
Miałem zamiar sprawdzić, czy region można zmienić za pomocą Vdash.... Ale już wiem, że ogranicznik prędkości może.... Minusem jest... utrata gwarancji
On nie chciał tego robić, tylko zapytał, czy to możliwe

Discussion starter · #40 ·
Mam dostęp do subskrypcji VIDA (używałem jej dla naszego V90) i do VDash. Myślę, że w tej chwili oferty dotyczące rzeczy do edycji za pośrednictwem VDash są dość ograniczone.
Czy subskrypcja vida obejmuje nasze polestary... wow, ale masz szczęście... w Wielkiej Brytanii możemy uzyskać dostęp do pobrania z 2014 roku tylko bez większych przeskoków

21 - 40 of 81 Posts