Ta 38-minutowa szczegółowa wycieczka po Polestar 4 omawia wiele kwestii!
Oto recenzja w języku angielskim od amerykańskiego emigranta mieszkającego w Chinach…Chcę tylko, żeby recenzent z Ameryki Północnej lub Europy mógł POPROWADZIĆ jeden z tych samochodów i wystawić recenzję, zamiast tylko siedzieć w modelu wystawowym. Są w sprzedaży w Chinach od 6 miesięcy, jak to możliwe, że nie mają żadnych recenzji wideo od zachodnich youtuberów i dziennikarzy? Jestem pewien, że istnieje embargo, ale zaczyna to wyglądać tak, jakby próbowali coś ukryć.
Ciekawe - zastanawiam się, czy można uzyskać mapę na ekranie zestawu wskaźników? To jedna z moich ulubionych funkcji w P2...Obejrzałem to i było w porządku, ale nic nowego.
Trochę czepialstwa, ale zirytowało mnie, że wydawał się nie wiedzieć, że ekran główny jest regulowany, zarówno aplikacje, jak i to, że można przesunąć mapę w prawo, aby zakryć jedną lub obie kolumny wyświetlanych aplikacji, tak aby mieć ogromny wyświetlacz mapy.
Bah.Ta 38-minutowa, szczegółowa wycieczka po Polestar 4 omawia wiele!
Od nieznajomego, jasne, ale ufamy Krisowi - robi to od dawna i jeździ Taycanem, więc wie, jak czuje się dobry samochód. A ponieważ nie mógł nim jeździć, i tak wszystko jest subiektywne... jak ładna jest skóra i jak brzmi system dźwiękowy...bah.
Dość słaby film, muszę powiedzieć.
Nie ma nic poza "moim zdaniem jest piękny", "myślę, że jest bardzo dobry", "bardzo mi się to podoba".
bardziej reklama niż recenzja i zdecydowanie nic obiektywnego.
Bardzo mało punktów do dyskusji.
Dostarczyli kilka tysięcy w całych Chinach i żadnego poza Chinami. Istnieje kilka recenzji właścicieli i dziennikarzy w Chinach, które można znaleźć online - sprawdź dongchedi.com.To dziwne, że nie ma wielu pełnych testów i recenzji jazdy przez właścicieli i dziennikarzy. To tak, jakby samochód nie istniał.