Polestar Forum banner

Polestar 4 SZCZEGÓŁOWA WYCIECZKA I RECENZJA + Harman Kardon TEST

5.7K views 11 replies 8 participants last post by  Jupiter7  
#1 ·
Ta 38-minutowa szczegółowa wycieczka po Polestar 4 omawia wiele kwestii!

#2 ·
Chcę tylko, żeby recenzent z Ameryki Północnej lub Europy mógł POPROWADZIĆ jeden z tych samochodów i wystawić recenzję, zamiast tylko siedzieć w modelu wystawowym. Są w sprzedaży w Chinach od 6 miesięcy, jak to możliwe, że nie mają żadnych recenzji wideo od zachodnich youtuberów i dziennikarzy? Jestem pewien, że obowiązuje embargo, ale zaczyna to wyglądać tak, jakby próbowali coś ukryć.

#3 ·
Chcę tylko, żeby recenzent z Ameryki Północnej lub Europy mógł POPROWADZIĆ jeden z tych samochodów i wystawić recenzję, zamiast tylko siedzieć w modelu wystawowym. Są w sprzedaży w Chinach od 6 miesięcy, jak to możliwe, że nie mają żadnych recenzji wideo od zachodnich youtuberów i dziennikarzy? Jestem pewien, że istnieje embargo, ale zaczyna to wyglądać tak, jakby próbowali coś ukryć.
Oto recenzja w języku angielskim od amerykańskiego emigranta mieszkającego w Chinach…

#5 ·
Obejrzałem to i było w porządku, ale nic nowego.

Mała uwaga, ale zirytowało mnie, że wydawało się, że nie wiedział, że ekran główny jest regulowany, zarówno aplikacje, jak i to, że można przesunąć mapę w prawo, aby zakryć jedną lub obie kolumny wyświetlanych aplikacji, dzięki czemu masz ogromny wyświetlacz mapy.

#6 ·
Obejrzałem to i było w porządku, ale nic nowego.

Trochę czepialstwa, ale zirytowało mnie, że wydawał się nie wiedzieć, że ekran główny jest regulowany, zarówno aplikacje, jak i to, że można przesunąć mapę w prawo, aby zakryć jedną lub obie kolumny wyświetlanych aplikacji, tak aby mieć ogromny wyświetlacz mapy.
Ciekawe - zastanawiam się, czy można uzyskać mapę na ekranie zestawu wskaźników? To jedna z moich ulubionych funkcji w P2...

#9 ·
bah.
Dość słaby film, muszę powiedzieć.
Nie ma nic poza "moim zdaniem jest piękny", "myślę, że jest bardzo dobry", "bardzo mi się to podoba".
bardziej reklama niż recenzja i zdecydowanie nic obiektywnego.

Bardzo mało punktów do dyskusji.
Od nieznajomego, jasne, ale ufamy Krisowi - robi to od dawna i jeździ Taycanem, więc wie, jak czuje się dobry samochód. A ponieważ nie mógł nim jeździć, i tak wszystko jest subiektywne... jak ładna jest skóra i jak brzmi system dźwiękowy...

#11 ·
To dziwne, że nie ma wielu pełnych testów i recenzji jazdy przez właścicieli i dziennikarzy. To tak, jakby samochód nie istniał.
Dostarczyli kilka tysięcy w całych Chinach i żadnego poza Chinami. Istnieje kilka recenzji właścicieli i dziennikarzy w Chinach, które można znaleźć online - sprawdź dongchedi.com.
Niektórzy zachodni YouTuberzy powiedzieli już, że organizują wydarzenie z jazdą próbną w maju, którego wyniki zostaną objęte embargiem do pewnego czasu po nim.

Wyluzuj…

• Like
Reactions: tinok and Polarbear