Polestar Forum banner

Eskalacja wsparcia

303 views 1 reply 2 participants last post by  AlexanderSwe  
#1 ·
Czy ktoś odniósł sukces lub może podzielić się wskazówkami, jak eskalować problem z pomocą techniczną? Minęły prawie 3 tygodnie od przekazania i nadal nie mam działającego internetu w samochodzie.

Dzwonię po raz 10. pod brytyjski numer wsparcia i jestem konsekwentnie zbywany - zespół techniczny w Szwecji się tym zajmuje / sprawa jest u Vodafone..

To najgorsze doświadczenie klienta, jakie kiedykolwiek miałem i po prostu nie wiem, jak rozwiążę ten problem.

#2 ·
Czy ktoś odniósł sukces lub może podzielić się wskazówkami, jak eskalować problem z pomocą techniczną? Minęły prawie 3 tygodnie od przekazania i nadal nie mam działającego internetu w samochodzie.

Dzwonię już po raz 10. pod brytyjski numer wsparcia i jestem konsekwentnie zbywany – zespół techniczny w Szwecji się tym zajmuje / sprawa jest u Vodafone..

To najgorsze doświadczenie klienta, jakie kiedykolwiek miałem i po prostu nie wiem, jak rozwiążę ten problem.
Osobiście w przypadku problemów udaję się bezpośrednio do centrum serwisowego. Idzie to znacznie szybciej, ale to bardziej w przypadku innych problemów.

Miałem podobny problem z internetem w moim samochodzie, ale nie było możliwości jego eskalacji i rozwiązali go po 3 tygodniach. Denerwujące, tak, ale w międzyczasie korzystałem z hotspotu z telefonu. W tamtym czasie faktycznie był to problem z Vodafone i dlatego Polestar nie mógł tego zrobić szybciej.