Jak się czujesz teraz, kiedy masz go kilka dni? Wciąż czekam na naprawę i dostawę mojego, prawie 12 tygodni po pierwszej próbie dostawy. Rozważam po prostu anulowanie zamówienia i zamówienie zamiast tego Macana, ponieważ obsługa klienta w Wielkiej Brytanii jest naprawdę okropna.
Naprawdę współczuję ci
@stuie-t, mnóstwo stresu, którego nikt nie potrzebuje oprócz codziennej harówki.
Powiedziałbym, że spełnia oczekiwania. To subiektywne, ponieważ wyszedłem z Range Rovera Velar z 2020 roku, więc porównam go do tego:
Niesamowita zwinność. Skieruj go w jedną stronę, a bez wysiłku przesunie ten ciężar.
Śmieszny moment obrotowy i ma moc hamowania, aby dorównać
Jazda jest sztywna, nawet w standardzie w porównaniu do 21-calowego zawieszenia pneumatycznego w Velarze
Fotele są bardziej wspierające, a widok na boki mniej zasłonięty przez węższe słupki A
Tylna część siedzenia z płaską podłogą to zmiana gry dla mojej rodziny
Bagażnik jest mniejszy, ale szerszy
Przejechałem mniej niż 150 mil, średnio 3,9 kWh na milę. Co uważam za przyzwoite.
Dzięki Bogu stabilność oprogramowania w końcu się odwróciła. W dużej mierze mogę żyć z błędami, ale moja żona nie miała ani cierpliwości, ani chęci akceptowania rzeczy, które są reklamowane, a potem nie działają!
Segways na to, co jest reklamowane i niedostępne. Jak wielu pisało, brak tego, co jest uważane za podstawową funkcjonalność w sektorze premium, jest oszałamiający; fotele z pamięcią, brak funkcjonalności lusterek i mnóstwo sposobów, w jaki samochód się zamyka, otwiera, a następnie uruchamia za pomocą karty lub tego głupiego klucza do wymiotów lub cyfrowego (którego nie mogę uruchomić) to moje trzy skargi
Podsumowując, radzę sobie z tym dobrze i po prostu chcę, żeby PS ruszył z wprowadzeniem brakujących reklamowanych funkcji.
Jeśli mam się o coś martwić, to nie o samochód, ale o to, jak bardzo mogę polegać na brytyjskiej obsłudze klienta, kiedy będę jej potrzebował. Do tej pory odpowiedź brzmiała, że nie mogę, więc trzymam kciuki, żeby nic się tu nie stało.